Get the Flash Player to see this rotator.

Търсене

Поулярни

ВходПоследно от форума

НАРЕДБА № 3 PDF Печат Е-поща
Автор: sara   
Вторник, 22 Юни 2010г. 11:33ч.

Уважаеми колеги,
Във връзка с  изменение на чл. 15 от Закона за здравословни и безопасни условия на труд,  в началото на тази година, се утвърди нова форма на Декларацията, определена с Наредба № 3 от 23 февруари 2010 година.
През 2010 г., в срок до 30 юни, всички юридически и физически лица, които самостоятелно наемат работещи лица /лицата по чл.14 ал.1/  от Закон за здравословни и безопасни условия на труд / ЗЗБУТ/ са задължени  да подадат новия образец декларация в Териториалната дирекция „Инспекция по труда“  по адресна регистрация.
Лицата, които не подадат декларацията, или подадат такава с неверни данни, носят административно - наказателна отговорност.
За да изпълните разпоредбите на чл. 15 от ЗЗБУТ Ви препоръчваме да извлечете необходимата информация и образци от страницата на ИА „ГИТ“. В сайта на Инспекцията (http://www.gli.government.bg/bg/page/386 ) ще откриете декларацията на електронен носител /която, трябва да бъде попълненан в електрония вид, разпечатана, подписана и подпечатана/. Указание за подаване и инструкция за попълване на същата.

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

RocketTheme Joomla Templates