Get the Flash Player to see this rotator.

Търсене

Поулярни

ВходПоследно от форума

СЪОБЩЕНИЕ PDF Печат Е-поща
Автор: sara   
Понеделник, 20 Юни 2022г. 10:23ч.

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА И АЛИАНТ ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР СЪС СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ И ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЛЕКАРИ

 

 

 

Първа инвестиционна банка, Обединена българска банка и Алиант Застрахователен Брокер със специални отстъпки и преференциални условия за лекарите в България.

 

Те са сред десетките фирми и институции, които участват със специални оферти в националната кампания на БЛС „Бизнесът в подкрепа на Героите в бяло“.

 

Преференциалните условия за лекари на Първа инвестиционна банка, Обединена българска банка и Алиант Застрахователен Брокер, са достъпни в специално създадената секция на сайта на Български лекарски съюз, която може да видите тук:

 

https://blsbg.com/bg/finansovi-uslugi-i-zastrakhovane_c83

 

Инициативата „Бизнесът в подкрепа на Героите в бяло“ включва над 40 партньори, които предоставят различни отстъпки за почивка, спорт, обучение, посещение на театър, хранене, облекчени банкови условия, възможности за улеснена покупка, както и други услуги на лекарите.

 

Пълна информация за Националната кампания, за фирмите, които се включват, облекчените условия и/или преференциалните цени, които те предлагат на медиците у нас, както и как лекарите могат да се възползват от тях, е публикувана на специално създадена секция на сайта на Български лекарски съюз (Бизнесът в подкрепа на Героите в бяло), която може да намерите тук:

 

https://blsbg.com/bg/vsichki_c82

 

За повече информация може да се обърнете към централата на Съсловната организация на телефон: 0889 483597 и на имейл: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

 

Защото продължаваме да вярваме, че само заедно можем да се справим!

 
RocketTheme Joomla Templates