Get the Flash Player to see this rotator.

Търсене

Поулярни

ВходПоследно от форума

ДИСКУСИЯ PDF Печат Е-поща
Автор: lati   
Сряда, 15 Февруари 2017г. 11:21ч.

Уважаеми лекари,


Най-голямата в България онлайн платформа за комуникация в здравеопазването CredoWeb и националният седмичен вестник „Животът днес“ Ви канят да се включите във виртуална дискусия за необходимите промени в здравеопазването.
Събитието  ще се проведе между 20 февруари и 19 март в навечерието на парламентарния вот в CredoWeb под мотото „Стани част от националната дискусия за промени в здравеопазването“.
Онлайн дискусията е разделена на 3 теми: болнична, доболнична помощ и лекарствена политика.
По всяка тема дискусията ще се провокира от въпросите на водещи имена в здравеопазването – лекари, дентални лекари, фармацевти, здравни мениджъри, представители на съсловни организации и фармацевтичната индустрия.
Каним  всички Вас с идеята да се запознаете с визията на кандидат-управляващите, да коментирате, оцените идеите на политиците и заявите позиция за визията си за решение на проблемите в сектора. Така Вие ще станете част от активното лекарско общество, членуващо в CredoWeb.

Защо дискусията е уникална възможност за Вас
•     Дискусията е затворена, ще се проведе в чиста професионална среда, което е гаранция срещу опити за популизъм, заиграване с нереални обещания.  Това e възможност за  Вас, лекарите да бъдете активни, открити и критични.
•     За разлика от класическите медийни дебати и предизборни събрания диалогът ще е продължителен, задълбочен и многопластов, без лимит на въпроси и участници.
•     В един нов формат политиците ще получат шанс да се вслушат в гласа на Вас, представителите на професионалната общност, и на тази база да коригират и доразвият идеите си в здравеопазването.
•     Всеки от участниците присъства с реалното си име, УИН, специалност и месторабота, което елиминира  риска от  манипулации, анонимни изяви  и атака на тролове. CredoWeb покрива около 75% от лекарите в големите градове.
•     Ако не желаете да се ангажирате с мнение или коментар, можете само да четете.
•     На базата на получената картина Вие ще може да направите аргументиран политически избор.

След същинския старт на дискусията Вие ще получите лична покана за нея в CredoWeb и ще можете да се включите с мнения и коментари

Последна промяна от Сряда, 15 Февруари 2017г. 11:23ч.
 
RocketTheme Joomla Templates